ROŽNA DOLINA, CESTA V LOKACIJA TLORISI

Rožna dolina, Cesta V

V centru Rožne doline, v neposredni bližini poti na Rožnik smo prenovili poslovno stanovanjsko hišo. Hiša stoji na križišču poti, je umaknjena od glavne ceste in ima ločen vhod za stanovanjski del z notranjega dvorišča in v poslovni del direktno s ceste. S prenovo fasade, strehe in stropne plošče smo uredili izredno lepi in prostorni stanovanji v nadstropju in mansardi. Vsako stanovanje ima prostor v garaži in shrambo v pritličju.

Stanovanje v nadstropju meri 165 m2 in ima veliko teraso, medtem, ko je stanovanje v mansardi veliko 147 m2 z loggio, od koder je izreden pogled na cerkev na Rožniku in sosednje strehe.

Tlorisa obeh stanovanj sta funkcionalno organizirana, s poudarkom na lepih in velikih dnevnih prostorih.

 

POSLOVNI PROSTOR V PRITLIČJU

Primeren za pisarniško ali trgovinsko dejavnost, ordinacijo, frizerski salon, cvetličarno...
Dostop z glavne ulice, velike izložbe, veliko parkirišče

Neto tlorisne površine 115,45 m2

Cena 400.000,00 Eur

 

 
STANOVANJE V NADSTROPJU PRODANO!!!

Stanovanje ima iz dnevnega prostora izhod na veliko teraso, ki je orientirana tako na vzhod, da zajame jutranje sonce, kot tudi na zahod, kjer ujame popoldanske žarke. Spalni del je ločen od dnevnega, prav tako je posebej poudarek na spalnem dalu staršev, ki ima svojo garderobo in veliko kopalnico. V drugi, manjši kopalnici pa se lahko uredi tudi sauna.

Neto tlorisne površine 165,54 m2

Cena 550.000,00 Eur

 

STANOVANJE V MANSARDI

Novo, moderno, delno opremljeno (kuhinja, kopalnica), loggia, shramba, pokrito parkirno mesto, velik vrt, vrhunska lokacija,urejena etažna lastnina
 
Neto tlorisne površine 147,45 m2
Cena 450.000,00 Eur

 

© 2007 - 2023 RED d.o.o.