Terase Rožna dolina LOKACIJA TLORISI INFORMACIJE

Terase Rožna dolina

Objekt je postavljen na mirno, zeleno parcelo, v najbolj elitnem delu Rožne doline, streljaj od mestnega parka Tivoli in še manj od mestnega središča. Takšna lega in moderna zasnova objekta, ki je delo priznanega arhitekta Roka Klanjščka, nudita stanovalcem visok bivanjski standard, hkrati pa spoštujeta njihovo željo po zasebnosti in varnosti. 

Stavba je zasnovana tako, da omogoča dokončanje glede na individualne želje kupca: lahko se dokonča kot enostanovanjska vila ali pa se ohrani tristanovanjska zasnova, ki seveda spet omogoča dokončanje vsakega posameznega stanovanja po želji kupca. Zlasti to velja za izbiro vhodnih vrat, tlakov, kopalniške opreme ipd.

Stanovanje v pritličju ima poleg velike terase tudi obsežen atrij, ki meri več kot 200 m2, in je zasnovano za mlado družino z otrokom. Veliki dnevni prostori se naravno povezujejo z atrijem in naredijo stanovanje svetlo in prijazno ter ustvarjajo občutek prostornega, odprtega in povezanega bivanjskega prostora.

Stanovanje v prvem nadstropju je zasnovano zelo razkošno in je namenjeno tistim, ki v življenju cenijo velike in neomejene možnosti. Dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in pripadajočo teraso se razteza na več kot 100 m2, medtem ko zasebni del stanovanja obsega dve spalnici z lastno kopalnico in glavno spalnico, ki skupaj z garderobno sobo in razkošno kopalnico meri nad 50 m2.

V najvišji etaži je še eno veliko stanovanje s prostrano teraso, ki podaljšuje razkošne dnevne prostore in omogoča stanovalcem neposreden kontakt z naravo ter jim hkrati zagotavlja zasebnost. Lastnikova spalnica je zelo prostorna, direktno povezana z garderobno sobo in kopalnico in ima dva izhoda na teraso. Prav tako imata lastno teraso in kopalnico tudi obe manjši spalnici.

Vsa stanovanja imajo velik predprostor z neposredno naravno osvetlitvijo preko vhodne avle in prostornimi skupnimi površinami, tako da je vstopanje in izstopanje stanovalcev in obiskovalcev ne le udobno, marveč tudi razkošno. Hiša ima dvigalo.

Slike in animacija so zgolj simbolični.Prikazujejo  le primer ureditve določenega prostora in ambienta.
Vsa stanovanjska oprema in sanitarna oprema je vrisana informativno.Investitor si pridržuje pravico do sprememb, ki ne vplivajo na funkcionalnost stanovanj.


© 2007 - 2024 RED d.o.o.