KDO SMO LOKACIJA KONTAKT

Kdo smo

Podjetje Red investicije d.o.o. združuje več kot dvajsetletne izkušnje s področja razvoja stanovanjskih, trgovskih, gostinskih in poslovnih nepremičnin. Bili smo eni od začetnikov modernih prodajnih prostorov, kreatorji enega najbolj inovativnih trgovskih konceptov, soustvarjalci vrste uspešnih gostinskih interierjev in pionirji sodobnih, odprtih in prijaznih pisarniških prostorov. Soustvarjali smo pri več kot petdesetih realiziranih projektih doma in v tujini.

Svoje poslanstvo vidimo v razvoju visokokvalitetnih bivalnih površin, tako na področju individualne stanovanjske gradnje kot na področju prestižnih turističnih objektov. Vsem našim projektom je poleg inteligentne zasnove skupna vrhunska arhitektura in notranje oblikovanje, uporaba naravnih materialov, skrb za brezhibno izvedbo, ugodno razmerje med ceno in kvaliteto, predvsem pa usmerjenost h kupcu in njegovim potrebam. Želimo biti urbani, moderni in inovativni, hkrati pa ekološko usmerjeni, varčni in daljnovidni.

Med našimi poslovnimi partnerji so uveljavljeni domači in tuji finančni inštituti oziroma leasinške hiše, pri razvoju projektov pa sodelujemo s partnerji iz celega sveta.


© 2007 - 2024 RED d.o.o.